esmaspäev, 1. november 2010

rumer

Vahel lihtsalt juhtub, et mõtled, et on kiire ja mõtled, et teed kõik mis tarvis siis kui jälle aega on aga kui see aeg tuleb ja on aega siis ei ole enam ühtegi mõtet peas, et mis tegema pidi... Ja päevast saab öö... Mul õnnestus astuda oma prillidele, milline õnn, nüüd jään vast kõõrdsilmseks kah. Aga pole muret, niikaua kui prilliraam veel koos püsib ja ühe kõrvaga neid üleval hoian, saab hakkama ;)
Oli hea lugeda lillekese blogist, et mu sõnum siiski temani jõudis. Ei jõua oodata kuni sa oma kingakesed siiapoole teele paned koos endaga. Meil palju vestelda. Loodan, et saad oma fotoka asja korda, et saaksid kooli jaoks pilte teha. Fotograafil ju ikka fotokat vaja.
Muide, kui keegi kunagi Inglise maksusüsteemi korralikult mõistab, ehk viitsib mullegi seletada? Ei oska midagi arvatagi enam sellel teemal. Tavaliselt on parem lihtsalt usaldada riigiajusid, aga kui neil miski valesti, mida meie inimesed siis teeme? Jookseme ringi pea laiali ja süüdistame riiki, eesti mõistes Toompea pingipühkijaid. Samas, leidsin, et poliitika võid huvitav olla, The Thick Of It on näiteks väga põnev seriaal ja In The Loop, mis sellest seriaalist tuli on ka päris põnev. Nii äge kui Malcom oleks reaalne tegelane riigikogus :D oi see oleks põnev...ja ropp, aga see teebki asja põnevaks. Eriti kui kõik ministrid on idioodid ja nende ideed veel hullemad.
Veel kaks filmisoovitust, mõlemad Korea filmid. Käisin Enriquega Korean Centre'is Rough Cut vaatamas, väga põnev oli. Ja tuli välja, et see film on ühe näitleja kirjutatud tõsiloode põhjal. Kui film lõpuni jõudis sain täiesti aru miks, kelle jaoks ja kuidas.. pikk jutt.
Teine film, vaatasime eila kodus Filmi I'm a Cyborg, But That's Ok, päris lahe oli. Tegevus leidis aset hullumajas hullude keskel ja väga põnev oli vaadata kuidas nende endi uskumused ka teiste hullude uskumises sisaldus. Huvitav kas see ka juhtub päriselus, aga ega me vist iialgi ei tea.
Täna õhta on Rumeri kontserdile minek, loodan, et saan ikka sisse kui Ta cd ostab. Minu arust väga hea, et selline pakkumine on, aga samas on arusaadav miks, kui vaadata ümberringi ja nende promotion käib iga nurga peal. Nii hea laulja, et ei olegi ehk nii palju publicityt vaja, ehk hääl räägib enda eest. Elton John oli küll ülimalt huvitatud.
Talvehõngu on õhus tunda, tuues uusi tuttavaid lõhnu. On veel üks kord vaja kohvikust läbi käija ja olengi valmis talveks. Praegu aga päike paistab rõõmsalt aknast sisse ja arvuti paistab vastu andes mulle hullema silmavalu.
Koolist ainult niipalju, et ma lõpuks ometi tean mida ma kirjutama hakkan oma lõpu uurimustööks, mille üle on väga hea meel. Ja dissertation proposali kirjutasin juba valmis, aint editida vaja... jeerum jeerum ma ei oska enam eesti keeltki...
Hmm, ei jõua oodata kui saaks eluga edasi.
Atsushi koduleht sai ka valmis, ei leidnud praegu seda üles, ehk hiljem... väga andekas disainer. Ja talle meeldis eestis väga.

Palun mõista, meil on valed kellad, sükroniseerimata

Kommentaare ei ole: